monday




veckans upplägg för noffe

måndag: vila
tisdag: rycktas ordentligt, ompysslas efter kort dressyr pass
onsdag: lite markarbete 
torsdag: vila
fredag: vila 
lördag: långt dressyrpass
söndag: ompysslas




tbx

hejsan fina ni! 
kanske kommer att bli lite mer aktiv här på bloggen, börjar få tillbaka blogglusten hahah. har roligare saker som jag kommer att blogga om oså. sen så kommer ju kate snart oxå, hon kommer den 12 april så det är ju bara 14 dagar kvar nu, sjukt taggad! då blir det stockholm, stallet & massa annat kul. 
somsagt så kommer lite inlägg då & då, nu ska jag fixa mej snabbt och sen dra iväg till jasse! puss
 
 

min fina

världens finaste lillesyster, finns ingen bättre. 

BLOGGPAUS

vet inte hur länge

tisdag

hejsan alla nii! äre bra med er? 

själv sitter jag i skolan på rast med maya & snackar om lite allt möjligt. igår va jag hos noffe och red ett dressyrpass vilket gick superbra, dock va han väldigt pigg så jag fick träna på halvhalter havla passet. ska till honom idag och rida dressyr igen, lite grundläggande sådär. kan skriva ett inlägg om utvärdering efter när jag kommit hem! puss



veckans upplägg

 
måndag: dressyr
tisdag: vila
onsdag: lösgörande ridning
torsdag: ompysslad
fredag: vila
lördag: markarbete
söndag: dressyr

åh vad jag längtar nu

pratade med kate i telefon för ett tag sen och det är nu bara 27 dagar kvar tills hon kommer, det ska bli såå kul att få ha henne här, vi ska vara i Stockholm i typ två dagar, sen så kommer vi vara i stallet mycket hos Noffe osv.. sååå roligt! känns verkligen som att jag behöver en vecka med henne, verkligen. det kommer att komma massa uppdatering på bloggen medans hon är här, det är ju över påsk o allt! nu längtar jag verkligen.
 
 
 

massor att göra

FÖRLÅT. nu ber jag verkligen om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge men blogglusten har inte funnits..tänkte bara kika in här en snabbis och säga att jag inte kommer vara lika dålig me updaten! 
 

•Torsdag•




Henden Banoffee trettonde Mars tjugohundrafjorton

 
 

nationella för torsdag avklarat




godmorgon

sitter med min Mac i sängen just nu, gick upp lite tidigare än vanligt för att kunna blogga en snabbis ♥
 
ska snart till bussen, käka lite frukost innan det bara. slutar 14.15 idag, då ska maya hänga med mej till noffe och fota om hon inte är sjuk..håller tummarna iaf! 
även lite saker som jag har kommit på som händer från april & fram till augusti som jag kommer skriva ett inlägg om här ikväll eller imorgon beroende på vad jag hinner. hoppas att ni får en strålande underbar dag så hörs vi! puss ♥
 
 

denna onsdag

hejsan! förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på några dagar men jag har haft fullt upp skolarbete, nationella allt sånt där skit. men nu är jag här iaf, hihi. 
 
jaa, va ju i skolan, nationella och allt sånt...pallar nt dra upp det hahah men efter skolan skulle jag ta bussen till Noffe, då går ju bussjäveln sönder & hela skiten, äntligen kommer jag till Noffe med en annan buss som kom efter ett tag, dagen räddad? ah verkligen. min lilla prins va på tårna hela passet, tog bara ett par galoppsprång men jobbade mest på att böja, ställa och ha kontroll, dock va han väldigt okonsentrerad men jag fick honom rätt fin ändå min lilla tös! 
 
Nu är jag hemma, landat i min säng och ska snart äta en go middag med familjen innan det näst-sista avsnittet av PLL som jag ska titta på, känns riktigt tungt att det snart är slut...älskart ju & nu kommer jag inte ha nått att titta på..
 
Några fina bilder på älsklingen från idag: 
 
 




sarah här

hej detta är sarah tuuvas kompis jag e är en tjej på 13 år älskar alla mina vänner och dom jag här i mitt liv, är inte så specielt sportig av mej, lite nördig av mej.  rätt enkel att haffa (singel) läge sen nu jag va med denna underbara tjejen tuuva och de är kul att vara med henne har kännt henne sen 2008 så rätt jävla läge med andra ord och hon är rolig söt snygg underbar älskar henne och hennes garv aa hon är värkligen underbar! de va liten om mej om min vill veta mer om mej kan ni följa mej på insta där heter jag www.instagram.com/lundin_sarah 

life goes on

 
 

Mot skolan

Usch va jag mår illa. Tar mej till skolan iallafall och gör det bästa av saken! 




veckans planer

Måndag: Rida markarbete på Noffe, det var längesen och han behöver det.
 
Tisdag: Dressyr i den större paddocken.
 
Onsdag: Mark/dressyr troligen.
 
Torsdag: Kanske bommar eller små hinder.
 
Fredag: Han vilar.
 
Lördag: Rider för att min syrra fotar då.
 
Söndag: Han vilar.
 
 

dagen

hejsan alla goa ni. hur har eran dag varit? min har vart sjukt najs, pågud 
 
vart i tärnsjö hela dagen med massor av vänner och haft en rikitgt soft söndag, dock så har jag väldigt mycket söndagsångest och vetinte om jag kommer att palla skolan imon.. fyfan säger jag bara. ska ju till noffe och rida så det får väl en liten motivation till att gå upp. har sjukt mycket i skolan just nu & annat som bara gör mej lite allmänt deprimerad.. känns som att ingenting riktigt rullar framåt. men jag fortsätter vidare, siktar framåt! 
 
 

dagens me

 
 

saknaden

Kosmin (rider inte honom längre)
 
 
 
 
2013:





 
2014:
 
 
Ljuger om jag säger att jag inte saknar honom, han är ju bästa hästen jag någonsin mött.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

min födelsedag i bilder

Jag o papii <3
 

landat hemma

godkväll bloggläsare!
Shiet va skönt att äntligen ha landat hemma med min mac i knät efter denna långa men underbara dagen i Stockholm med Maya! Så himla trött och sliten, ska inte röra mej mer idag, dejtar sängen tills umon bitti, jagsväär. Köpte rätt mycket inne på Hollister som ni kommer att se i min haul imorgon, som denna underbara mjukisen...loviiit.
 
 
 

Stockholm










Påväg till Sthlm me Maya




Stockholms outfit

 
 

Brist på ideer om vad ni ska skriva i era inlägg?

Här kommer några förslag/tips på inlägg och hur man ska tänka (bara enligt mej, jag är inget proffs)
 
- Jag brukar ha lättast att skriva långa inlägg på kvällen lite mer mot natten, då jag känner att jag hinner skriva ut allt det som jag vill.
 
- Ha gärna frågestunder, dagens-blogg, tävlingar osv. för då blir det lite mera liv i din blogg och läsarna tycker att det är kul!
 
- Lägg ut bilder som du inte har visat tidigare på bloggen, det är ju alltid kul att se nya bilder.
 
- Läs andras bloggar för lite inspo, då menar jag inte att ni ska gå in och kopiera ett inlägg utan kanske får lite ideer på vad man själv kan göra för inlägg.
 
Då så har jag delat med mej av några tips & ideer som hjälper mej iaf! Puss
 
 
Min fina kille, älskade Henden Banoffee ♥
 
 

godmorgon älsklingar

ligger med Macen i sängen och skriver ett inlägg, underbar känsla. har kollat runt ganska länge nu på internet och försökt och hittat varför jag inte kunde göra "ä" men för några minuter sen hittade jag det, ställde in MacBooken på 'svensk pro' så funkade det! så tacksam över alla de grymma presenterna jag fick av familj & vänner igår, dock hinner jag inte göra en video idag eftersom att jag ska till Stockholm med Maya idag, ska shoppa och så, då tänkte jag att jag kan ju göra en haul/presenter video kanske typ imorgon när jag har lite tid över liksom. Tar med mobilen idag, tar bilder och bloggar osv, ni får hänga med fast här på bloggen ;) 
 
Det kommer bli sjukt mycket bättre uppdatering nu med min Mac, ska bli så kul att få lite bättre inlägg & sen min systemkamera ger ju bra kvalité på bilderna. Räkna med en grym update & denna gången kan jag svära på allt jag har att jag är tbx på rikti! Btw, godmorgon babes!
 
Några bilder jag tog igår, äslklingarna gjorde min födelsedag grym! 

MacBook

Skriver inlägg på min Mac, taggar imon & allmänt älskar livet! Puss 



Bilder laddas upp

...på söndag!!! Tagit massor av bilder under min födelsedag här hemma, nu bär det av till Tärnsjö hela kvällen & jag kommer hem till 12 inatt, fett grymt kul. Alla födelsedagspresenter kommer upp imon bitti i en videoblogg somsagt, MacBook o allt...mums. Imorgon åker jag upp till Sthlm med Maya för en shoppingdag, längtar så sjukt! 


Sneakpeak..

JAG ÄR 13 NUUU

äntligen min födelsedag! kommer en video imorgon bitti på alla mina födelsedagspresenter! 





Hemsk dag

Gråtit & mått skit hela dagen i skolan fram till nu typ, verkligen hemskt. Imorgon ska det iaf bli bäst, fyller 13 o ska va ute & umgås med dom jag älskar! Siktar baara framåt just nu, mått förjävligt under senaste tiden..därför har det inte blivit så mke inlägg. Men imon så kommer update, I promise ❤️



BARA TRE DAGAR KVAR

På fredag ❤️


Bästavännen

Världens finaste Maya, hon som alltid ger bäst råd och finns alltid 




Utvärdering - dagens ridpass

Red då dressyr, han var lite trög i sinnet men lyssnade ändå som en liten kung. Tränade mest på framåtbjudningen från rösten, alltså att försöka trycket med skänkeln och ersätta med rösten. Det gick bra, det tog ett tag för honom att förstå vad jag ville men sedan gick det klockrent! Sjukt nöjd med dagens dressyrpass och han gjorde sitt yttersta, mer kan jag inte be om ♡ 


 Två bilder från dagen 

Happy Monday

Hejhej bloggläsare, förlåt för den kassa uppdateringen men somsagt så har jag inte hunnit eller orkat blogga men ska försöka bli lite bättre på det. Nu är det ju då måndag och en helt vanlig måndag är ju skola & sen till Noffe och träna lite dressyr tror jag! Har inte ridit han sedan i Torsdags så det känns som att det är dags nu liksom. Senare idag kommer det en utvärdering på ridpasset + helgens/veckans planer. Jääättebra vecka framför mej nu. Puss



RSS 2.0