min prins




Michael kors




Allt i ett

Hejhej! 

Mår inte sådär sjukt bra just nu, ända sen imorse har allt vart rätt skit om jag ska vara ärlig, jag är så trött & utmattad så att jag knappt orkat med dagen. Nu mot kvällen gick jag ner i en fet deprimation som jag fortfarande är i nu..det händer rätt ofta och jag vetinte riktigt varför, men så äre och jag kan inte göra så mycket mer åt det än & vila osv! Maya kommer hem till mej efter skolan iaf så åker vi till Noffe, fredag äre fest hos Joseph & på lördag ska jag till Tärnsjö. Den 7 mars fyller jag 13 år så den 8 mars ska jag o Maya till Sthlm för att shoppa på Täby Centum. Hoppas att dessa dagar framöver blir bättre än dom som vart. Har vart sjukt besviken/arg så därför har jag inte bloggat för att jag inte orkat med det. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll btw :) 




Bloggpaus..

..Tills allt ordnat upp sej.

Mått skit

Grät jättejättelänge igår..hela dagen typ. Verkligen mått skit & fortfarande gör så därför har jag lagt bloggen åt sidan och fokuserat på att ta mej genom dag och inte hoppa över alldeles för många lektioner..hoppas att ni kan förstå. Kommer tillbaka när jag känner för det! 


Sådär känner jag just nu, falska vänner..de allra värsta som finns. 

Måndag




Förlåt..

..för den sämsta uppdateringen här på bloggen under de senaste dagarna, bara det att jag har haft fullt upp och vart med massa vänner osv! Färgade håret igår på ett försök till blont men det blev bara ljusare i hårbotten så ska göra om det typ i veckan eller nått. Lovar att det kommer bättre uppdatering under veckan, puss.

Hahah en bild från igår när jag färgade håret

Words

- Either we heal as a team or were gonna crumble -
 
 
 
 
 
 

Frågestundsvar del 1

Hur är Noffe i hanteringen? Svar: Han är ju hingst så han kan bli väldigt hingstig av sej om det är andra hästar i tex stallet eller omgivningen så det är inte så jättekul..men annars är han världens snällaste ponny.
 
Var han lika som förut när du blev medryttare på honom eller är han annorlunda nu? Svar: Noffe är definevt annorlunda nu än förr, som en helt annan ponny på riktigt, hur snäll som helst och stegrar inte eller liknande. När jag först började med honom kunde jag inte ens ta in honom från hagen själv för att han stegrade hela tiden i stallet och då kunde jag inte hantera honom, men efter mycket omsorg & tid har han blivit en lugn ponny :)
 
Har du någongång tänkt att sluta rida Noffe? Svar: Ja kanske efter typ 2-3 veckor med honom tänkte jag att det aldrig skulle gå att lugna ner honom eller att han skulle bli snäll att rida osv, men jag gav tack & lov inte upp och det har gett stora resultat nu!
 
Hur länge har du ridit Noffe? Svar: Jag har ridit honom nu i snart ett halvår.
 
Har du själv tänkt att sluta med ridsporten och börja i någon annan? Svar: Nej faktiskt inte, har alltid älskat hästar och att rida så tanken har aldrig slått mej att sluta med det!
 
Hur tycker du att du själv är som person? Svar: Av andra uppfattas jag som bitchig då & då, självklart så är det folk som jag oftast inte ens sett förut..det ger mej bara en andledning till att hålla fast vid alla dom som jag älskar och vara en omtänksam person.
 
Tycker du att det finns något läskigt inom ridsporten? Svar: Självklart tkr jag att det finns läskiga saker i & med att det är bland dom farligaste sporterna som finns. Jag har ju själv brutit armbågen för 2 år sen och man vet aldrig vad som kan hända..så JA jag tycker att det finns läskiga saker med sporten.
 
 
Del två kommer upp på bloggen imorgon så håll koll! Kram
 
 

Deep

Everything is going to be okay in the end, if it's not okay then it's not the end. 




bildbomb del tre - jag & Emily

 
 
 
 
 
 
 
 

FRÅGESTUND

Fråga på, svarar sen! 




Hoppas du blev nöjd Tuuva med headern ♥

Nu har jag Emma Eriksson fixat Tuuvas header och lite på desigen. Hoppas du blir nöjd, och din blogg är verkligen hur grym som helst, love it. Verkligen hur bra inlägg som helst, och jag älskar hur du och din häst utvecklats. Hur kul som helst att läsa, och jätte fina bilder! Kollar flera gånger om dagen på din blogg för att se om det är nått nytt, beroende av din blogg nästa haha, och nån gång så skulle jag vilja gästblogga på din blogg hihi, puss & kram 

♥5 saker för en bättre blogg♥

- Bra bilder med bra kvalite är i mina ögen en av de allra viktigaste sakerna i en bra blogg, att man har nya fina bilder så att man inte bara har samma bilder hela tiden för det förlorar man läsare på.
 
- Var dej själv genom allt för du som bloggare tjänar inte på att låtsas som att du lever i rosa moln där ditt liv är perfekt, visst är det kul att läsa att man mår sjukt bra men när man inte är på topp..säg det då, alla har sånna dagar.
 
- Fin header och design är ju det första intrycket på en blogg och då vill man ju ha det snyggt så att läsare fastnar för bloggen och fortsätter läsa.
 
- Varierande inlägg är också en väldigt viktig sak då det kan bli rätt tråktigt att läsa om vad man ska göra hela tiden tex, försök att variera inläggen så mycket som möjligt så får du ett bra resultat.
 
- Positiv inställning alltid, jag menar då att inte klanka ner bloggare eller människor i allmänhet då du varken blir tuff eller omtyckt av det.
 
 
 

Dagen hitills - header - annat tråkigt

Gokväll allihopa, hur mår ni mina fina?
Själv mår jag helt okej, dock känner jag mej väldigt trött efter dagen då jag bara segat och inte gjort någonting helt enkelt. Fick planer med Maya för söndag då vi ska ut till Gränby eller stan för att shoppa, vilket ska bli sjukt kul för jag måste nog ha en ny lite större väska till skolan då det jag bli lite svårt att få plats med alla mina saker i min svarta väska från Gbg. Även glömt säga att finaste Emma Eriksson har gjort en ny header till mej, har inte sett den än men då jag känner att jag vill fräscha till bloggen nu och fixa till lite grann, så den kommer sättas in snart tror jag.
 
Lite kommentarer har trillat in och en aning bättre statestik var ju roligt att se, fick lite mer lust att blogga och så, det var ju bra!
Nu under resten av kvällen kommer jag att kolla bloggar, göra några tidsinställda och snacka med lite folk i telefon.
 
 
Gulligaste lillesyrran på Noffe, han blir så försiktigt med henne på ryggen, gulligt & se ♥
 

♥BILDBOMB DEL 2♥

 
 
 
 

Här är då dom lite "sämre" bilderna, som tex inte direkt är så bra vinkel/ljus på.

Ny dag, nya tag

Vaknade nyss, har öppet fönster & hör hur folk är ute o går, fåglarna kvittrar och det är VÅR. Helt sjukt underbart, känslan av att jag lever, andas & tar en dag i taget. Iaf, igår så va jag hos Joseph ett tag så hoppade över filmen hemma, kom hem typ 10, sen gick jag och sov faktiskt, helt sjukt trött! 

Idag så ska jag nog dra ut min lillesyrra med mej ut för att ta lite fina vårbilder, känns som att jag vill ha bilder till bloggen med bra kvalité och inte bara en massa mobilbilder hela tiden, så systemkameran får ställa upp nudå. Tror att jag hoppar över stallet idag & tar honom på fredag ist bara för att jag inte riktigt känner för stallet idag + att jag vill vara hemma lite & lite osv! 

Börjat redan få några få läsare, inte så många men det är en bra start efter den sjukt långa pausen jag hade där liksom. Kanske får låna pappas dator idag igen och blogga lite men det beror på om han har tid o släppa den ett tag (han jobbar hemifrån). 

Hoppas att ni får en sjukt bra dag & glöm inte att kika in på bloggen för det kommer vara en bra uppdatering med blandade inlägg! Btw, godmorgon mina bloggisar. 


Hahah lite fail på oss båda två men vi är ju vi? ;) 

kvällis inlägg

 Hej fina bloggisar!
Kvällen börjar närma sej och mjukisarna är på, fett chill det känns asså.. Dagarna har rullat på och jag har verkligen haft heelt fullt upp med saker att göra och det känns kul. Emily sov över hemma hos mej från igår tills idag och följde med till stallet, kul att ha lite sällskap med sej. Imorgon drar jag kanske till stallet med min lillesyrra för då ska hon fota mej, hoppas att hon får fram några bra då :) Snackat med vänner och fokuserat lite mer åt bloggen under kvällen, ska ändå bli skönt att mysa ner mej och kolla på film med pappa om Emma (min lillesyrra). Hoppas att ni har haft en strålande bra dag så hörs vi imorgon! puss
 
 

Min fina prins - bildbomb del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ridpass 18/2


Veckans planer

Onsdag: Stallet, sen kke vänner eller något. 

Torsdag: familjedag, film & godis :)

Fredag: Först till Noffe & rida honom sen drar jag till Heby & träning för Lina. 

Lördag: Stallet, sen hem & kke va med vänner.

Söndag: Stallet & sen fixa inför kommande veckan. 

Självklart kommer inlägg rulla på & updaten vara på topp. Jag sväär! Kram 




Min fina

Henden Banoffee




godmorgon

Godmorgon mina bloggisar, känns bra att vara tillbaka på denna blogg. Dock har jag ju väldigt få just nu men det bygger nog upp sej under tiden! Ska byta header för jag har nu några riktigt fina vårbilder på mej och Noffe som jag ska andvända. Igår tog jag & Emily några bilder på mej och Noffe, ska göra det idag igen så tre eller fyra bildbomber kan väntas under lovet + ny header förhoppningsvis! Under dagen så kommer det många inlägg, allt från veckans planer till bilder osv! Hoppas att ni får en riktigt fin dag så hörs vi, puss






Börjar blogga här igen

Tagit ett beslut nu med bloggen, palla göra de dramatiskt så jag skriver de bara, jag byter tillbaka till den här bloggen nu. Vill inte säga att jag inte gillar min förra blogg (ponyriders.eu) men gillar att blogga själv och ha lite mer styr på det sättet liksom...




RSS 2.0